lunes, 26 de septiembre de 2011

Ressenyes Drac de Tumeneia

Aquí estan les ressenyes del Drac de Tumeneia.

La veritat es que hi han moltes maneres de fer una ressenya.

En aquest cas vaig començar amb aquest esborrany...


Després, ja em vaig ajudar de les noves tecnologies per seguir, i el resultat és aquest:



És evident, que podria haver fet ressenyes més utilitaristes. Però vaig decidir fer ressenyes més artístiques per intentar mantenir, en la mesura del possible, la línia. El traç imaginari sobre la paret. Amb aquestes ressenyes penso que si alguna cordada les vol repetir ho podrà fer en perfectes condicions, això si, el camí no te marques de pintura, ni de chapes...i per tant, una part d’intuïció caldrà fer servir.

Segurament, a casa nostre, tenim un dels creadors de ressenyes amb més art de tot el món, com bé en parlen a la revista americana Alpinist número 11. Estic parlant de l'Armand Ballart. Aprofito per recomanar el seu blog http://armand-ballart.blogspot.com/.

Ja que estic, també aprofito per agrair a tots els escaladors que divulguen ressenyes a casa nostre i apropen la informació a tothom. En el meu cas particular, especialment, al David Hita, a l'Antonio Garcia Picazo, al Luichy, a l'Albert Salvador, a l'Albert Castellet, al Joan Jover i evidentment, a l'Armand Ballart i a molts altres que segur que em descuido.





3 comentarios:

  1. Nanu, putamare les ressenyes!!!Excel·lentment treballades!

    Ah! i molt bé això del blog!!

    ResponderEliminar
  2. boooow...la paret a la dreta del DIEDRE té una pintaka que déu n'hi dó!

    Vista d'aprop aquesta tàpia és im FILÓOOOOOOOOnnnn!!

    Per cert: El peaso tapia alpina pujant a CREGÜENYA és la PICA d'ESTATS, sembla ue hi ha algunes vies de fa anys. Hi ha info al bar "el refugio" de Benás ( la antiga "Companyia").

    pos res bow...saludus i endavant amb el BLOG..el LINKO al meu...que per cert es dius "CELIAVERN: ESCALADA i VIDA"...hahah...es que a mi el "monte" no em mola...;P

    deeeew

    ResponderEliminar
  3. Hola Santi.
    Si me puedes mandar un mail con tu dirección, te quería preguntar una cosa.
    Gracias.
    luichy@lanochedelloro.com

    ResponderEliminar